neděle 23. srpna 2015

School book TAG

Ahoj, všimla jsem si, že teď poměrně frčí "School book TAG" a jelikož mě tagy hodně baví, rozhodla jsem se ho udělat taky! :) Takže doufám, že se vám to bud elíbit a na příště očekávejte recenzi na knihu Vypravěčka.

1) Čteš knížky o přestávce ve škole?
No, většinu času mám tašku narvanou učením a knížky nejsou zrovna moc lehká věc a tak si je do školy neberu. Někdy tedy udělám vyjímku, třeba jako s Labyrintem nebo Sirotčincem, ale jinak by to pro mě byla celkem námaha.
ALE, o přestávce/hodině je ideální vytáhnout mobil a přečíst si nějakou fanfiction na wattpadu, nebo knihy v adobe read v pdf-ku :D

2) Na jakou knížku byl tvůj první referát?
Pamatuju si to úplně přesně, jelikož to bylo tehle rok a byla to kniha - Deník Anny Frankové :)

3) Jakou známku jsi dostala?
Za jedna ^^

4) Jaké knížky jsi měla ve škole na čtenářský deník?
My jsme ho měly pouze ve čtvrté a páté třídě a to jsem zrovna nebyla moc zapálená do čtení. :D (i když v té páté třídě už docela jo).. Jinak knížky co si pamatuju byly: Pipi dlouhá punčocha, Totální cvok, Spolek holek lékorek, Klub záhad, Melanie a já a pak ještě nějaké dětské knížky hodně podobné Spolku H.L. :)

5)Jsi největší knihomol ve třídě?
Strašně ráda bych řekla jo, ale je to tak trochu sporný.. Ve třídě jsou tři lidi co hodně rádi čtou a čtou hodně. Já, kamarádka a ještě jeden kluk. Upřímně, vůbec netuším jak moc, nebo co vůbec ten kluk čte, ale čte rozhodně hodně a ta holka taky. Jenže je to těžký porovnat, jelikož já čtu knihy i v pdf a těch bylo třeba hodně.. nebo různé FF na wattpadu (to se taky počítá jako čtení) a nebo jednodílovky na blogu! Já fakt nevím, nedá se to moc srovnat..

6)Půjčuješ někomu ze třídy knížky?
Zásadně jen dvoum lidem a to mé BFF a ještě jedné kamarádce, jelikož u nich mám jistotu, že mi tu knihu nezničí - stejně jim dávám vždycky dvaceti minutovej proslov o tom, že se kniha netrhá, nekouše, nepokresluje atd. :D

7)Ví o tobě, že tolik čteš?
Já vlastně - jak jsem se už zmínila - na prvním stupni moc nečetla a když jem začala, neměl to "šanci" skoro nikdo zjistit, ale podle mě to ví.. jsem na to tak trochu úchyl (asi jako většina fangirl), ale co si budeme povídat. Takže polovina to ví určitě :)

8) Objednala jsi někdy knížky ve škole?

Žádné komentáře:

Okomentovat